Skip to content

Hieronder treft u een kleine greep uit ons aanbod van projecten. Door ons sterke netwerk en steeds wisselend aanbod van interessante projecten kan het zijn dat wij niet alle projecten op deze pagina hebben staan i.v.m. doorlooptijd of exclusiviteit.

Zit uw project er niet bij of wilt u meer exclusief aanbod van ons inzien? Wij helpen u graag! Neem dan nu contact op telefoonnummer 0299 676 525 of vraag vrijblijvend informatie aan.

Brochure aanvragen

Dinkelland

Dinkelland is gelegen in provincie Overijssel en in de landstreek Twente, ook wel “Het landgoed van Nederland” genoemd. Het project maakt onderdeel uit van de toeristische regio Ootmarsum-Dinkelland en maakt de afgelopen jaren een sterke groei door in het aantal toeristen en overnachtingen. Hierdoor is het een interessant gebied voor de ontwikkeling van recreatiewoningen. Het aangeboden perceel is opgenomen in een bestemmingsplan. Vraag informatie aan en lees wat de kansen zijn.
Informatie aanvragen

Schildmeer

Het schildmeer is gelegen in de provincie Groningen direct aan open water in het waterrijke gebied “De Groningse meren” en direct verbonden met de Waddenzee. De regio is een snelgroeiend toeristisch gebied en zeer geliefd onder rustzoekers en watersporters. De provincie en de gemeente willen sterk inzetten op toeristische ontwikkelingen in dit gebied. De locatie is aangewezen en geschikt voor de ontwikkeling van recreatiewoningen. Vraag informatie aan en lees wat de kansen zijn.
Informatie aanvragen

Purmerend

De gemeente Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland en maakt onderdeel uit van de Metropoolregio Amsterdam. De gemeente wilt de aankomende jaren 10.000 woningen realiseren en daar is grond voor nodig. Vraag nu vrijblijvend informatie aan om te zien wat de kansen zijn.
Informatie aanvragen
Bouwgrond Staphorst

Staphorst

Staphorst is gelegen in de provincie Overijssel en behoort met 21 miljoen bezoekers per jaar tot de top 3 snelst groeiende toeristische regio’s van Nederland. Door de grote vraag naar recreatiewoningen en het dalende aanbod is het voor veel recreatie aanbieders een interessant gebied om zich te vestigen. Het aangeboden perceel is opgenomen in een bestemmingsplan voor ontwikkeling van recreatiewoningen. Vraag nu vrijblijvend informatie aan om te zien wat de kansen zijn.
Informatie aanvragen
Bouwgrond Zwolle

Zwolle

De gemeente Zwolle is gelegen in de provincie Overijssel en is de vierde economische topregio van Nederland. Door de ligging aan de snelweg A28 en de aanleg van de Hanzelijn is de stad centraal gelegen en goed bereikbaar. Veel mensen uit de Randstad kiezen ervoor om te verhuizen naar Zwolle en daardoor groeit de stad snel. Vraag nu vrijblijvend informatie aan om te zien wat de kansen zijn.
Informatie aanvragen

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top