Skip to content

Zo werkt het

In een persoonlijk gesprek laten wij u graag helder en duidelijk zien welke mogelijkheden er zijn voor het investeren in duurzame gebiedsontwikkeling. Daarbij zijn uw wensen, situatie en onze kennis en ervaring erg belangrijk om een investering aan te bieden op maat. Met u en voor u. Als u besluit over te gaan tot investeren is de procedure eenvoudig.

  • We maken een afspraak met u voor een persoonlijk onderhoud op een locatie en tijd wanneer het u schikt, om de koopovereenkomst plus bijbehoren informatie door te nemen. Mochten er nog vragen zijn dan nemen we de tijd om deze duidelijk te beantwoorden.
  • Na akkoord wordt er een koopovereenkomst ondertekend in tweevoud. Wij zullen er daarna zorg voor dragen dat de getekende koopovereenkomst wordt doorgestuurd naar de notaris. De notaris zal dit aan u bevestigen.
  • U ontvangt van de notaris een conceptakte van de grondlevering en een nota van afrekening (met daarop ook de gegevens van de derdenrekening van de notaris naar welke rekening u de koopsom kunt overmaken).
  • In samenspraak met Notariskantoor van Limburg Stirum te Hilversum komt u een datum overeen om de leveringsakte aldaar te tekenen. Aan iedere vorm van investeren kleven nu eenmaal bepaalde risico’s. Vanuit de zorgplicht die de notaris heeft zal hij u daar dan ook tijdens de afspraak nog op wijzen.
  • Na controle van alle stukken zal de notaris de overdracht verzorgen en ook de daarbij behorende akte van levering plus het afschrift van kadastrale bijschrijving per post naar u toe sturen. Deze akte is uw eigendomsbewijs, u bent nu de wettelijke bezitter van een perceel grond.

Zekerheid

U investeert op deze manier dus in een zekere en tastbare investering door middel van een notariële overdracht. De kadastrale registratie van uw aankoop wordt na de overdracht naar u toegestuurd.

De notaris

Hoewel iedereen gerechtigd is een eigen notaris uit te kiezen, adviseren wij gebruik te maken van een door ons geselecteerde notaris. Wij hebben uitstekende contacten met diverse notarissen door heel Nederland die bekend zijn met onze werkwijze waardoor de overdracht wordt vergemakkelijkt en bespoedigt.

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top