Skip to content

Nooit eerder is het investeren in duurzame gebiedsontwikkeling zo interessant geweest als op dit moment. De bevolking blijft groeien en de vastgoedmarkt is erg in trek. Toch is er een schreeuwend tekort aan locaties voor woningbouw, bedrijvigheid en recreatie. Door ons unieke concept spelen we samen met onze investeerders in op de grote vraag naar nieuwe woonwijken, bedrijventerreinen en recreatieparken. Klik hier om direct naar de aanbodspagina te gaan.

TK Vastgoed

Wij bieden de mogelijkheid aan ondernemers en particulieren om mee te investeren in duurzame gebiedsontwikkeling. Hiermee financieren wij de kosten van de projectontwikkeling en worden onze investeerders mede-eigenaar van het te ontwikkelen gebied. Door samen te werken met genormeerde ingenieursbureaus zorgen wij ervoor dat ieder aspect van een project door de juiste partij met de juiste kennis en expertise wordt uitgevoerd. Op deze wijze kunnen we een investering aanbieden op maat welke voorheen alleen was weggelegd voor ontwikkelaars en institutionele partijen.

Werken bij

We zijn een snelgroeiend bedrijf in commercieel vastgoed binnen Nederland. We bieden medewerkers volop kansen, een leuke werksfeer en doorgroeimogelijkheden. Ben je iemand met een winnaarsmentaliteit die wilt presteren en deel wilt uitmaken van een succesvol bedrijf neem dan contact op.

Bekijk de vacatures

Wat klanten zeggen

Komt u er niet uit?

Back To Top