Skip to content

Werken bij

Durf jij het aan?

Open sollicitatie

Front-End Developer

Functieomschrijving
Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde teamspeler die ons kan ondersteunen als Front-End Developer. Wij zijn op zoek naar een parttime of fulltime medewerker die ons team kan versterken. Als front-end developer bij TK Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het goed laten werken van onze websites en dat deze ook goed functioneren in de verschillende browsers en apparaten. Het is geen uitgestippelde rol; we zoeken een ambitieuze front-end developer /webdesigner met gevoel voor mooie vormgeving, blijvend wil leren en nieuwe trends graag eigen maakt. Je gaat vooral aan de slag met het ontwerpen van online uitingen, m.n. websites & webapplicaties, maar ook nieuwsbrieven, social mediacampagnes en online advertenties. Je snapt hoe het web werkt en kunt een ontwerp omzetten naar een webpagina.
Lees meer

Receptioniste/Administratief medewerker

Functieomschrijving
Op steenworp afstand van het station vind je ons kantoor te Purmerend. Bij TK Vastgoed werken we hard om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Als één team stellen we de klant centraal en doen we het elke dag een beetje beter. Ter ondersteuning van ons team zijn we op zoek naar enthousiaste dame of heer welke hun mannetje kan staan. Voor deze functie is het belangrijk dat je het inkomend telefoonverkeer correct afhandelt, de eerste opvang van bezoekers aan ons kantoor verzorgt, de agenda's beheert, maar ook ondersteuning biedt aan de salesafdeling.
Lees meer

Projectontwikkelaar Vastgoed

Functieomschrijving
Voor de vacature als Projectleider Vastgoed ga je het volgende doen: Je draagt als allround Project Manager in belangrijke mate bij aan de groeidoelstelling door de realisatie van huisvesting, van initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg; Je bent financieel, organisatorisch en kwalitatief verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw. Je onderhandelt met aannemers, installateurs, adviseurs en overheden. Tevens heb je een belangrijke rol bij het vertalen van de gebruikerswens naar een technische oplossing, welke aansluit bij de mogelijkheden van het project; Je rapporteert rechtstreeks aan het managementteam.
Lees meer

Sales/verkoopmedewerker

Functieomschrijving
Binnen ons bedrijf werken we hard om onze relaties nog beter van dienst te zijn. In deze binnendienst functie benader je onder goede begeleiding potentiele relaties voor het investeren in commerciële vastgoedprojecten. Door onze manier van aanpak weten wij ons te onderscheiden op de markt en zijn wij in staat gebleken unieke kansen te creëren voor onze relaties. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die hier onderdeel van willen zijn en zich als een vis in het water voelen op een sales afdeling.
Lees meer

Marketing medewerker

Functieomschrijving
Als Senior SEA Consultant zal je een grote bijdrage leveren in de opbouw en groei van het nieuwe team in Purmerend. In dit team werken de verschillende specialismes samen en krijg je de kans om je naast SEA ook te gaan verdiepen in Display, SEO, CRO of Analytics. Met jouw kennis van de markt herken je de behoeftes en kun je dit naar concrete actieplannen doorvertalen. Wanneer je ziet dat TK Vastgoed behoefte heeft aan andere specialismen, geef je hier advies over en schakel je de hulp in van je collega’s.
Lees meer

Account Manager

Functieomschrijving
TK vastgoed is op zoek naar verkooptalenten die positieve energie krijgen van het werken met targets en het een uitdaging vinden. Communicatief ben je zeer vaardig en een doorzetter. Je gaat telefonisch leads informeren, enthousiasmeren en overtuigen. Heb jij een flinke dosis vermogen tot inleving dan bieden wij je de mogelijkheid om alles te leren over de vastgoed markt. Toon je lef en ambitie dan zijn er zeer mooie doorgroeimogelijkheden in ons snel groeiend bedrijf op de Nederlandse markt.
Lees meer
Back To Top