Skip to content

Allereerst willen wij u danken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen wij dat u en uw naasten gezond blijven. Ook deze crisis zal weer overgaan en investeren bij TK Vastgoed doet u voor de middellange en langere termijn en wordt er bij de investeringen altijd uitgegaan van conservatieve scenario’s.

Woningbouwmarkt

Door de berichtgeving rondom het Corona virus en de daarbij behorende maatregelen vanuit het RIVM en de overheid zal naar onze verwachting – mede op basis van de erkende journalistieke mediums en marktpartijen – logischerwijs een tijdelijke periode zijn van minder woning-verkopen omdat men door de getroffen maatregelen minder in staat is om woningen te bezichtigingen en/of simpelweg kopers op dit moment een pas op de plaats maken tot 6 april en mogelijk nog wat langer. Dit zal gezien de gigantische woningbouwopgave en de woningnoodcrisis waar we al langere tijd mee te maken hebben naar verwachting van tijdelijke aard zijn. Wonen is ook nog steeds een eerste levensbehoefte en de woningbouwopgave is 1,5 miljoen woningen tot 2030. Deze cijfers zullen wellicht wat naar beneden worden bijgesteld maar dat neemt niet weg dat er nog steeds enorme tekorten zijn, die er na de crisis ook zullen zijn en dan alleen maar verder zullen oplopen. Kort gezegd: alles wat nu niet gebouwd of verkocht wordt zal straks moeten worden ingehaald. Door de strategische ligging van onze projecten, het bezit van eigendom, solide vastgoed als onderpand en wonen een eerste levensbehoefte is en blijft zien wij de komende periode met vertrouwen tegemoet.

Recreatiemarkt

Ook de recreatiemarkt ondervindt op dit moment hinder van het Corona virus. Door de vele uiteenlopende Europese maatregelen en het schrappen van vliegreizen zal het buitenlandse toerisme in de eerste helft van dit jaar nagenoeg stil vallen. Dit had niemand kunnen voorzien en treft onder meer de horeca, recreatieparken, attractieparken, hotels etc. Dit is voor iedereen vervelend, voor de ondernemers maar ook voor de bezoekers die graag erop uit willen, gelukkig zal het van tijdelijke aard zijn. Het voordeel van investeren via TK Vastgoed in recreatiepercelen die reeds de bestemming recreatie alsmede medewerking van de betreffende gemeente hebben, is dat deze op middellange termijn zijn aangekocht en daardoor dus vaak hun waarde behouden in tijden van crisis. Immers heeft de grond al vele crisissen zien komen en gaan en deze zijn altijd weer voorbijgegaan. Door de schaarste van geschikte locaties voor de ontwikkeling van vakantieparken, de wetgeving vanuit overheden om geen nieuwe locaties aan te wijzen maar reeds bestaande locaties beter te benutten zien wij nog steeds zeer interessante kansen om juist nu te investeren. Daar komt bij dat de verwachting is dat Nederlanders de aankomende periode steeds meer in eigen land op vakantie zullen gaan wat na het virus zal zorgen voor een boost in de sector. Als de komende periode het Corona virus wordt overwonnen zullen de mensen die nu met een vooruitziende blik investeren ook op de eerste rij zitten bij het herstel.

Wilt u uw vermogen beschermen tegen dalende koersen of wenst u meer informatie over een van onze actuele projecten? Neem dan nu contact op en plan met ons een beeld bellen afspraak in en ontdek wat de zekerheden en kansen zijn

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top