Skip to content

TK vastgoed: Verkoop vakantiewoningen op recordniveau

TK vastgoed

Investeren in grond voor recreatie woningen TK vastgoed?

Investeren in grond voor recreatie woningen TK vastgoed. Vorig jaar wist een recordaantal huizenkopers een vakantiewoning te bemachtigen. In totaal ging het om zo’n 4600 vakantieverblijven, zo meldde makelaarsvereniging NVM op basis van eigen cijfers. Daarbij wordt vaker gekozen voor ruimere recreatiewoningen. Het is het zesde jaar dat de NVM de stand van de markt van vakantiewoningen onderzoekt.

Inmiddels is 1 op de 5 verkochte woningen groter dan 100 vierkante meter. Vijftien jaar terug was dat nog 1 op de 8 woningen. Een reden voor deze ontwikkeling is dat het luxesegment, waar ruimere woningen op gewilde locaties de norm zijn, groeit. De gemiddelde grootte van een vakantiehuisje is 70 vierkante meter met een doorsneeperceel van zo’n 425 vierkante meter.

Makelaars merken verder op dat de krapte op de woningmarkt de groei in het aantal verkopen remt. In 2018 werd bijna 5 procent meer vakantiewoningen verkocht dan in 2017. In de voorgaande jaren was de groei steviger, aldus de makelaarsvereniging. Ook de prijsstijgingen worden volgens de NVM gematigder. De gemiddelde prijs van een vakantiewoning steeg vorig jaar marginaal tot 147.600 euro.

Bekijk nu het TK vastgoed project in Staphorst.

Bekijk nu het TK vastgoed project in Staphorst. Staphorst is gelegen in de provincie Overijssel en behoort met 21 miljoen bezoekers per jaar tot de top 3 snelst groeiende toeristische regio’s van Nederland. Door de grote vraag naar recreatiewoningen en het dalende aanbod is het voor veel recreatie aanbieders een interessant gebied om zich te vestigen. Het aangeboden perceel is opgenomen in een bestemmingsplan voor ontwikkeling van recreatiewoningen.

U wilt gaan investeren in vastgoed bij TK vastgoed maar u wilt graag goed advies en investeren met een beperkt risico? Dan is het investeren in grondprojecten via TK Vastgoed wellicht iets voor u. Wij bieden al sinds 2014 de mogelijkheid om te investeren in grondprojecten voor zowel de langere als de kortere termijn.

Vraag nu vrijblijvend informatie aan om te zien wat de kansen zijn. Investeren in grond voor recreatie woningen kan bij TK vastgoed.

Bron: AD.nl

 

 

Back To Top