Skip to content

Overijssel heeft de beste vakantieparken van ons land volgens Zoover

Overijssel heeft de beste vakantieparken van ons land. Althans volgens reviewplatform Zoover. Eureka in Deurningen is het beste park, gevolgd door Hof van Salland in Hellendoorn en de Wilde Roos in Ommen. Zoover zocht uit welke tien vakantieparken in Nederland de afgelopen twaalf maanden het beste zijn beoordeeld. Opvallend: Overijssel doet het uitstekend. De beste drie vakantieparken van Nederland zijn in deze provincie te vinden.

Super

Op Zoover.nl kunnen vakantiegasten hun vakantieverblijf beoordelen. ‘Wat een prachtig, schoon en luxe park.De villa’s zijn super schoon, het park is perfect onderhouden, het eten in het restaurant is super’, luidt een van de reacties over de nummer 2, Hof van Salland in Hellendoorn. Het luxe villapark scoort een 9,6. Ook De Wilde Roos in Ommen krijgt een hoge beoordeling van vakantiegangers en eindigt op de derde plaats met een 9,5. Eureka in het Overijsselse Deurningen is met een gemiddelde score van een 9,75 het beste park. Reviewers zijn lovend over de bosrijke omgeving, klantvriendelijkheid en voorzieningen in en rond het park.

Selectiecriteria

De top tien is gebaseerd op reviews die van augustus 2018 tot en met juli 2019 op zoover.nl zijn geplaatst. Daarbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen vakantieparken die de afgelopen twaalf maanden minimaal dertig reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse.

Zoover is een beoordelingssite van vakantiebestemmingen voor én door reizigers. Reizigers kunnen een review achterlaten over hun verblijf op onder andere een vakantiepark of camping. Ook kunnen voor een betere impressie van de vakantiebestemming foto’s en video’s worden toegevoegd. Op basis van de reviews, foto’s en video’s kunnen toekomstige reizigers een goede beslissing maken voor het boeken van een vakantie.

De top tien van beste vakantieparken van Nederland

Back To Top