Skip to content

Ultiem vakantiegevoel: een dagje varen in en rondom Zwolle plan je hier

De ultieme vakantietip in eigen stad: ga eens dagje varen in of om Zwolle! Met de motorbootjes van BootHurenZwolle.nl kun je heerlijk een rondje maken door de Zwolse grachten. Wist je dat je ook dagtochten kunt maken naar een andere stad? Vakantiegevoel: check!

Stadhoppen is het nieuwe eilandhoppen. BootHurenZwolle.nl heeft flink uitgebreid! Met de nieuwe aluminium motorbootjes leer je Zwolle en haar omgeving op een hele andere manier kennen.

Dagje varen

De Zwolse grachtengordel is natuurlijk prachtig, maar er is meer! Dankzij de nieuwe benzinemotoren in de bootjes kun je nu namelijk ook complete dagtochten maken. Binnen zeventig minuten ben je bijvoorbeeld al in Hasselt. Na een lunch in het centrum (kan straks weer!) vaar je zo verder naar Zwartsluis. Ook de Westerveldse Kolk met strandje is gemakkelijk te bereiken per boot. Op het kaartje hieronder zie je alle mogelijke routes.

De motorbootjes kun je voor een uurtje huren, maar ook voor een hele dag. BootHurenZwolle.nl is meestal van 10:00 tot 22:00 uur open. Je kunt er dus de hele dag terecht! Hotelletje pakken in een andere stad? Kan ook gewoon! Het mooie is, hoe langer je vaart, hoe goedkoper de uurprijs wordt. Bijkomend voordeel: op het water is social distancing wel heel gemakkelijk.

Bootje en biertje

Als je een vaartocht boekt, kun je gewoon je eigen drankjes en hapjes meenemen. Dat betekent geen absurd hoge prijzen voor een verfrissend biertje, maar je eigen favoriete drankjes en heerlijke hapjes mee aan boord. En je hoeft niet bang te zijn dat je drankjes lauw worden. heeft koelboxen met ijsblokjes te huur zodat alles lekker koud blijft. Proost.

Gemakkelijk boeken

Je eigen bootje boek je hier super-, we herhalen supergemakkelijk online. Je ziet real-time welke dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. Je hoeft alleen aan te geven hoelang je wilt dobberen en of je een koelbox nodig hebt. In coronatijd geldt: één bootje voor twee personen. Gezinnen of stelletjes met kinderen die geregistreerd staan op hetzelfde adres mogen ook samen het water op. Je huurt jouw eigen bootje al vanaf € 15,- per uur. Varen maar!

Back To Top